Ароматичні кристали California Scents – стильний аксесуар для дому та авто

«Ароматизатор – це невидимий, проте незабутній, неперевершений

модний аксесуар у будинку. Він сповіщає про характер і смак власника будинку»

Ароматичні кристали

Сьогодні на ринку з'явився новий ароматизатор у вигляді кристалів від американського виробника California Scents. Він визнаний одним із кращих ароматизаторів для дому та авто. Але, чи це так? Давайте розбиратися.

Оцінюємо дизайн аромакристалів Каліфорнія Сентс

Ароматичні кристали california scents

Більшість з нас звертають увагу на упаковку, а потім на вміст у ній. Нашу увагу привертають ароматизатори з унікальним дизайном та оригінальним оформленням. Ми шукаємо такі освіжувачі повітря, які б доповнювали наш інтер'єр, красиво виглядали на панелі автомобіля і, в той же час, приємно пахнули. Чи не так? Так ось, американський виробник California Scents врахував усі потреби покупців і створив унікальний продукт, запакувавши його в класичну кольорову баночку. Така стильна і красива аромабаночка відмінно виглядатиме в інтер'єрі квартири, салоні автомобіля або косметологічному кабінеті. Вже перевірено. Йдемо далі.

Тестуємо вміст баночки

Кристали california scents

Погодьтеся, що важливим моментом у всіх ароматизаторах є їх вміст. Давайте заглянемо всередину, що нам пропонує американський бренд. Відкривши баночку, ми побачимо безліч полімерних гелевих кристаликів. Кожен окремо взятий кристалик містить натуральну ароматичну олію, що не викликає алергії, головного болю і запаморочень. Тому такий ароматизатор можна сміливо використовувати у салоні автомобіля чи дитячій кімнаті.

Дивимося на простоту використання ароматизатора

Ще один важливий параметр при виборі пахучки – зручність і простота використання. У цьому американський бренд також досяг успіху. Каліфорнія Сентс випустив аромабаночки з кришкою, що регулюється, яка допомагає контролювати рівень ароматизації в приміщенні, що дуже зручно. Наприклад, ви недостатньо відчуваєте аромат і хочете зробити запах більш інтенсивним, – не проблема. Поверніть кришку на стільки, на скільки хочете почути аромат. Погодьтеся, що виробник ароматизаторів California Scents і в цьому перевершив багато компаній, які випускають ароматизатори зі звичайними кришками.

Перевіряємо тривалість стійкості аромату

Також до переваг аромакристалів можна віднести їх багаторазове використання. Через деякий час гелеві кристалики починають висихати, що, природно, це позначається на інтенсивності аромату. Відновити властивості кристалів та повернути їм колишній вигляд дуже просто. Достатньо додати в баночку трохи води і можна знову протягом 60 днів насолоджуватися своїми улюбленими ароматами. Розглянувши ароматичні кристали з усіх боків, можна сказати, що вони дійсно заслуговує на увагу і варто їх купити. Щоправда купити оригінальні аромакристали в Україні можна лише в інтернет-магазині, оскільки в звичайному магазині їх не придбаєш.

Вибирайте для себе лише найкраще і ваше життя заграє новими яскравими фарбами, як ці маленькі ароматичні кристали!

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]